Pilots: E.Pirro, T .Kristensen, F.Biela

Més detalls

Avisa'm quan estigui disponible

30 other products in the same category:

L'any 2000, Audi va llançar R8 LMP, un cotxe Destinat dominar les curses de resistència durant diversos anys.
Per al debut a Le Mans, Joest Racing va començar a treballar en els LMP 900 P.
Els competidors principalment eren Cadillac, Panoz Motorsports i Pescarolo Sport, així com d'altres LMP privats.

Jackie Ickx va donar la sortida de la cursa agitant la bandera francesa, i com era d'esperar, el rendiment de l'Audi R8 LMP no podia ser igualat. No obstant això, al final de la primera hora, durant vuit voltes la cursa va estar liderada pel Panoz LMP-1. Finalment, la bandera a quadres la va creuar el número 8 conduït per Frank Biela, Tom Kristensen i Emanuele Pirro, seguit del cotxe No.9 (Aiello, McNish, Ortelli) i del no.7 (Alboreto, Abt, Capello) en segon i tercer lloc respectivemente